flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання з питань пожежної безпеки пройшли у Ніжинському міськрайонному суді

23 вересня 2019, 15:38

            20 вересня 2019 року у приміщенні Ніжинського міськрайонного суду Чернігівської області майстер виробничого навчання навчально-консультаційного пункт в м.Ніжині навчально-методичного центру Цивільного захисту та БЖД Чернігівської області Осаволюк Олександр Андрійович провів навчання з питань пожежної безпеки, цивільного захисту та БЖД.

         Під час навчання працівників апарату суду ознайомлено з основними правилами пожежної безпеки в адміністративних будівлях, з вимогами Інструкції з пожежної безпеки під час перебування на робочих місцях та порядку сповіщення про пожежу.

        Окрім цього Осаволюк О.А. продемонстрував роботу вогнегасників, розповів про принципи їх дії та особливості будови; пояснив, як за допомогою цих первинних засобів пожежогасіння можна ліквідувати загорання.

          Крім того, працівники суду мали змогу застосувати отримані знання на практиці, спробувавши власноруч загасити пожежу за допомогою вогнегасника.

              Навчання було проведено з метою підвищення загальних пожежно-технічних знань, більш глибоке ознайомлення з протипожежними заходами та діями в разі виникнення пожежі; напрацювання навичок з використання наявних засобів пожежогасіння та вжиття заходів щодо недопущення виникнення пожеж.

               Колектив Ніжинського міськрайонного суду висловлює щиру подяку навчально-консультаційному пункту в м.Ніжині навчально-методичного центру Цивільного захисту та БЖД Чернігівської області та особисто Осаволюку О.А. за проведене навчання, адже здобуті знання та практичні навички сприятимуть підвищенню обізнаності про порядок дій у разі виникнення надзвичайної ситуації.

 

За повідомленням прес-служби суду