flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Візьміть участь у опитуванні!!!

05 квітня 2019, 12:51

Протягом  квітня  2019 року з метою отримання інформації про поточну ситуацію роботи судів та визначення потреб органів системи правосуддя у Ніжинському міськрайонному суді Чернігівської області проводиться опитування відвідувачів щодо їх задоволеності роботою судів за допомогою спеціальних анонімних анкет.

Закликаємо всіх громадян - учасників судових проваджень, відвідувачів, які будуть присутні в суді у період проведення опитування, прийняти участь в опитуванні та об’єктивно заповнити запропоновану анкету.

Як повідомлялося раніше - Чернігівський громадський комітет захисту прав людини розпочав реалізацію проекту «Проведення опитувань учасників судових проваджень з використанням методології карток громадянського звітування (КГЗ) в Чернігівській та Сумській областях» за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя».

Програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя» реалізується в Україні з жовтня 2016 року і ґрунтує свою діяльність на здобутках попередніх проектів USAID «Україна: верховенство права» та «Справедливе правосуддя».

Мета програми – надання підтримки судовій владі, Уряду, Парламенту, адвокатській спільноті, правничим школам, громадянському суспільству, ЗМІ та громадянам у створенні умов для функціонування незалежної, підзвітної, прозорої та ефективної системи правосуддя, яка забезпечує верховенство права, та у боротьбі з корупцією.

За підсумками опитування буде розроблено конкретні рекомендації щодо підвищення рівня якості надання судових послуг. Також буде оприлюднено звіт за результатами дослідження. 

Результати дослідження будуть презентовані в червні 2019 року.

Бланк анкети Ви можете відкрити за посиланням - Анкета опитування відвідувачів щодо якості функціонування суду

Допомогу у заповненні анкети можна отримати з - Інструкції до анкети.

 

Сподіваємося на Вашу небайдужість!!!!