flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Перевірте себе у Державному реєстрі виборців

30 січня 2019, 10:30

З 31 грудня 2018 року відповідно до Постанови Верховної Ради України від 26.11.2018 року «Про призначення чергових виборів Президента України» в Україні розпочався виборчий процес.  

31 березня 2019 року відбудуться вибори Президента України. А тому звертаємося до усіх виборців: не чекайте до останнього дня. Звертайтеся з приводу уточнення своїх персональних даних в Державному реєстрі виборців уже зараз.

Досить швидко та просто перевірити чи є Ви у списку виборців можна в мережі Інтернет, скориставшись програмним ресурсом «Особистий кабінет виборця». Відповідне посилання розміщено на офіційній веб-сторінці Центральної виборчої комісії в розділі Державний реєстр виборців (https://www.drv.gov.ua/ords/f?p=111:LOGIN) .

Завдяки програмному ресурсу «Особистий кабінет виборця» будь-яка особа, не виходячи з дому, може перевірити дані про себе у Реєстрі і вже потім, за необхідності, звертатися до відділу ведення Державного реєстру виборців для виправлення помилок, якщо вони є. Більше того, система дозволяє не тільки перевірити свої дані в Реєстрі, але й повідомляє адресу Вашої виборчої дільниці. Таким чином, сервіс «Особистий кабінет виборця» дозволяє кожному легко та комфортно перевірити дані про себе, що може позитивно позначитися на якості списків виборців. Після реєстрації у розділі “Перевірити дані у Реєстрі” необхідно заповнити всі поля у формі запиту достовірними даними про виборця. Повідомлення щодо результатів запиту надійде на Вашу електронну пошту.

Як саме за допомогою інтернету перевірити чи включені Ви до списку виборців - дивіться у Відеоінструкції, яку підготували працівники Третього апеляційного адміністративного суду.

Відділ ведення Державного реєстру виборців виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Кадровий склад :

 Начальник — Ярмак Олег Федорович

Гол. спеціаліст — Старостенко  Юлія Анатоліївна

Гол. спеціаліст — Сурмачевська Юлія Олегівна

 

Місце розташування:     

 м.Ніжин, площа Івана Франка 1, каб. 84 (перший поверх міськвиконкому)

 

Контактні телефони:

 тел./факс (046231)  7-33-97

тел. (046231) 2-07-00