flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Ніжинському міськрайонному суді Чернігівської області розпочалось стажування кандидата на посаду судді

23 жовтня 2018, 17:07

23 жовтня 2018 року в Ніжинському міськрайонному суді  розпочалось стажування кандидата на посаду судді, в межах програми та навчального плану спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді, затверджених рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 13.07.2018 №172/зп-18.

Відповідно до наказу Національної школи суддів України «Про розподіл та направлення кандидатів на посаду судді на стажування до місцевих загальних судів» від 16.10.2018 року № 43-сп, Положення про стажування та наставництво (коучинг) кандидатів на посаду судді, затвердженого наказом ректора Національної школи суддів України 02.08.2018 року № 44, виконуючий обов’язки голови суду Олійник В.П. виніс наказ про прийняття кандидата на посаду судді Удовик О. Д. для проходження стажування з розгляду цивільних справ в Ніжинському міськрайонному суді Чернігівської області з 23 жовтня 2018 року до 21 листопада 2018 року.

Суддею-наставником (коучем) за кандидатом на посаду судді Удовик О.Д. призначено суддю Ніжинського міськрайонного суду Чернігівської області Олійника В.П., який протягом періоду стажування  надаватиме кандидату на посаду судді методичну допомогу, ознайомить із посадовими обов’язками судді та керівника суду в місцевому суді, а також ознайомить з дуже важливими для сьогодення повноваженнями судді-спікера, оскільки, наразі, обіймає вищезазначену посаду.

На початку стажування Удовика О.Д, ознайомлено з організаційною структурою суду, порядком та суттю її діяльності.

Тож бажаємо удачі, натхнення та високих звершень у виконанні таких вагомих завдань, які покладаються на кандидатів на посаду судді.

 

За повідомленням прес-служби суду