flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Матір трагічно загиблої дівчинки позбавлено батьківських прав щодо старшої доньки

12 квітня 2018, 12:17

          Сьогодні судом розглянуто справу про позбавлення батьківських прав Єсипенко Г.Г. Суд, з’ясувавши всю необхідну інформацію, прийшов до висновку, про необхідність позбавлення останньої батьківських прав відносно її малолітньої доньки Діани, 26 березня 2013 року народження.

         Позов Ніжинської районної державної адміністрації надійшов до суду 03 березня 2018 року. На той час вимоги стосувалися двох малолітніх дітей, одна з яких - Вероніка, 2015 року народження, трагічно загинула 20 березня 2018 року. А тому, на момент розгляду справи по суті, судом вирішувалося питання лише відносно малолітньої Діани, 2013 року народження.

          В судове засідання Єсипенко Г.Г. не з’явилася, хоча судом було виконано всі вимоги для її повідомлення: як то: надсилалися повістки на всі відомі адреси її можливого місця проживання, розміщено оголошення про її виклик до суду на веб-сайті суду порталу Судової Влади України, крім того судову повістку їй намагалися вручити особисто, проте від її отримання Єсипенко Г.Г. відмовилася.

          Внаслідок розгляду справи судом було проголошено вступну та резолютивну частину заочного рішення, а складання повного рішення суду відкладено до 17 квітня 2018 року.

      Пошук в ЄДРСР всіх процесуальних документів по справі можливо  здійснити за номером справи 740/917/18.

 

За повідомленням прес-служби суду