flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шістьом нотаріусам з Чернігівщини обмежено доступ до держреєстру

16 лютого 2018, 10:20

Відповідно до наказів  Міністерстві юстиції України (станом на 6 лютого 2018) 222 державним реєстраторам і нотаріусам обмежено доступ до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань і Державного реєстру речових прав на нерухоме майно у 2017 – 2018 роках.

Серед цього переліку є і шестеро чернігівських фахівців. Для п'ятьох обмеження носить тимчасовий характер, а ось для одного держреєстратора – доступ анульований повністю.

Бондаренко Вікторії, державному реєстратору комунального підприємства «Ніжинське міжміське бюро технічної інвентаризації» Чернігівської області відповідно до наказів, датованим 10 листопада 2017-го року тимчасово заблокований доступ до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно на 6 місяців.

Рощиній Світлані, державному реєстратору виконавчого комітету Прилуцької міської ради Чернігівської області наказом від 13.11.2017 тимчасово заблокований доступ до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно на 4 місяці.

Ропчан Наталії, держреєстратору комунального підприємства "Прилуцьке міжміське бюро технічної інвентаризації" Чернігівської обласної ради тимчасово заблокували доступ до реєстру речових прав відразу за двома наказами – на 3 і 6 місяців.

Михайленко Світлані, старшому державному реєстратору комунального підприємства "Прилуцьке міжміське бюро технічної інвентаризації" Чернігівської обласної ради тимчасово заблокований доступ до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно на 3 місяці. Наказ 4098/5 від 19.12.2017.

Державному реєстратору управління адміністративних послуг Чернігівської міської ради Симоненко Олені також тимчасово заблокували доступ до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно на 6 місяців. Наказ 232/5 від 26.01.2018.

А Олександру Антипенко, держреєстратору комунального підприємства "Ніжинське міжміське бюро технічної інвентаризації" Чернігівської обласної ради і зовсім анулювали доступ до Держреєстру речових прав на нерухоме майно. Наказом 299/5 від 06.02.2018.

Згідно з офіційним повідомленням на сайті Міністерства юстиції, доступ держреєстраторам до державного реєстру прав на нерухоме майно заблокований на основі камеральних перевірок дій.

З повним переліком обмежених осіб можна ознайомитися за наступним посиланням - https://minjust.gov.ua/spysok-der-reest-ta-not