flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вакансії суду!!!

31 січня 2023, 10:52

          Відповідно до ч. 5 ст. 10 Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» від 12.05.2022 року № 2259-IX у період дії воєнного стану особи призначаються на посади державної службибез конкурсного відбору, обов’язковість якого передбачена законом, на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад.

           Наразі у суді наявні вакантні посади державної служби категорії «В»: 

           - 2 посади секретаря суду.

           Основні обов’язки на посаді :

     1. Прийом та реєстрація вхідної кореспонденції суду

     2. Ведення первинного обліку справ і матеріалів, розгляд яких передбачено процесуальним законодавством.

     3. Забезпечення роботи в автоматизованій системі документообігу суду.

     4. Здійснення прийому судових справ на зберігання до канцелярії суду.

     5. Здійснення підготовки та направлення судових справ за межі суду (до апеляційної чи касаційної інстанції, до іншого місцевого суду, до слідчих органів, тощо) відповідно до процесуального законодавства України.

     6. Звернення судових рішень до примусового виконання.

     7. Здійснення підготовки та передавання до архіву суду судових справ, провадження у яких закінчено, а також іншої документації канцелярії суду за минулі роки.

          Вимоги до кандидатів:

         - громадянство України; 

         - вища освіта з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого бакалавра, бакалавра за спеціальністю «Право» або «Правознавство»;

         - володіння державною мовою.

      Особи, які відповідають зазначеним вимогам та бажають бути призначеними на вказані посади державної служби, у період з 01.02.2023 року по 28.02.2023 року надсилають на електронну адресу суду inbox@ng.cn.court.gov.ua  резюме за формою згідно з додатком 21 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246.