flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Долучайся до перемоги ЗСУ – приходь до Свято-Покровського Храму плести маскувальні сітки!

21 вересня 2022, 11:55

Коли у країні йде війна, неможливо лишатися осторонь та не замислюватися про хлопців на передовій. Як вони там, чого потребують і  чим їм  допомогти? Хтось їздить на фронт та привозить військовим все необхідне, хтось дізнається, що потрібно хлопцям, і відкриває збір коштів, хтось допомагає матеріально, хтось – фізично. Адже тільки разом, підтримуючи одне одного, ми зможемо перемогти ворога і зберегти життя українських військових.

Бути непомітними на місцевості військовим допомагають маскувальні сітки та кікімори. Саме їх приходять плести до Свято-Покровського Храму щодня різні люди, і так триває майже з першого дня повномасштабного вторгнення.

Ці люди різної вдачі й досвіду, звичок і уподобань, та вони всі знають головне: маскувальна сітка рятує життя бійця. Щоб українські воїни не стали мішенню для ворога, для них створюють захист. Так, рук для плетіння все одно завжди замало, а на фронт постійно потрібно відправляти сітки. Людей, які щодня знаходять час для плетіння, не так уже й багато. Але ті, що приходять, уже по-іншому не можуть.

За можливості до плетіння долучаються і працівники суду, адже тільки об’єднавшись, ми зможемо перемогти у війні!