flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Кожна спільна справа наближає нас до перемоги!!!

16 вересня 2022, 11:35

За можливість прокинутися зранку, ми щодня дякуємо Збройним Силам України.

Водночас слід пам’ятати, що наша незалежність і перемога України у цій війні залежить, в тому числі, від кожного з нас. Не обов’язково робити щось масштабне – маленькі кроки також наближають країну до перемоги.

З самого початку введеного  воєнного стану в Україні судді та працівники апарату суду намагаються у будь який спосіб підтримувати Збройні Сили, яким ми, перш за все, завдячуємо своїм життям. Хтось надає допомогу речами, продуктами харчування, хтось перераховує на волонтерські рахунки посильні суми коштів.

Так, починаючи з березня місяця, переважна частина суддів суду прийняла рішення проводити відрахування 40 % коштів зі щомісячної суддівської винагороди на рахунок, відкритий у Національному банку для потреб ЗСУ.

У подальшому суддів зацікавила діяльність волонтерського фронту настоятеля Свято-Покровського Храму Михаїла Якубіва та матушки Дарії, які роблять все можливе і не можливе у прагненні допомогти нашим захисникам.

Долучившись до їх діяльності, за рішенням шести працюючих суддів, матушці Дарії  передано 100 000 грн. на покриття потреб наших захисників.

Згаданий волонтерський фронт щиро дякує за кожну перераховану гривню, а також невідкладно звітує за отримані кошти одразу після їх використання.

Так, передані судом кошти стали в нагоді для придбання одного автомобіля вартістю 1550 доларів США, а решту долучили до суми на купівлю іншого.

Закликаємо всіх охочих долучитися до допомоги волонтерському руху, адже навіть кожна маленька спільна справа наближає нас до перемоги!!!

СЛАВА УКРАЇНІ!!!