flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вакансії суду!!!

24 травня 2022, 13:22

Ніжинський міськрайонний суд Чернігівської області повідомляє, що наразі у суді вакантні наступні посади державної служби:

секретар суду – 2 посади (постійні), докладніше про посаду тут; 

секретар судового засідання – 2 посади (постійні), докладніше про посаду тут;

консультант суду – 1 посада (постійна), докладніше;

судовий розпорядник – 1 посада (постійна), докладніше.

 Крім того, вакантною є 1 посада оператора комп’ютерного набору, яка не відноситься до посад державної служби.

 Призначення на вищезазначені посади державної служби здійснюється без проведення конкурсу, проте у відповідності до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» від 12 травня 2022 року (№ 2259-IX).

Особи, які бажають бути призначеними на вказані посади державної служби надсилають на електронну адресу суду inbox@ng.cn.court.gov.ua резюме за формою згідно з додатком 21 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246.

Кандидати на посаду оператора комп’ютерного набору надсилають на електронну адресу суду inbox@ng.cn.court.gov.ua резюме за формою, визначеною відповідно до загальних стандартів.

За результатами розгляду резюме кандидати отримають повідомлення електронною поштою.

Звертаємо Вашу увагу, що вся необхідна інформація міститься за посиланнями після кожної конкретної посади. У випадку необхідності  отримання будь якої додаткової інформації можна звернутися за номером (04631) 7-54-63.

 Будемо раді вітати Вас у своєму колективі!