flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відносно одного водія упродовж 20 днів склали три протоколи за кермування напідпитку

18 листопада 2021, 10:47

Цією особою став місцевий мешканець, 1979 року народження, який відверто нехтуючи як власною безпекою так і безпекою інших громадян, що могли трапитися на його шляху, вдавався до керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння 22 жовтня 2021 року та 5 і 10 листопада 2021 року.

Неправомірні дії чоловіка щоразу були припинені правоохоронцями.

Всі три правопорушення кваліфікуються за частиною першою статті 130 КУпАП, у зв’язку з тим, що на момент вчинення кожного наступного правопорушення, порушника ще не було притягнуто до відповідальності за попереднє. Всі три протоколи надійшли на розгляд до Ніжинського міськрайонного суду Чернігівсвької області.

Наразі, за результатами розгляду одного з протоколів,  винесена постанова про накладення адміністративного стягнення у виді штрафу, що становить 17000 грн., з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Стосовно інших двох, суд найближчим часом ухвалить об'єктивні рішення, метою яких буде спонукання даного, і подібних йому "героїв" до дотримання норм і правил, за котрими живе цивілізоване суспільство.