flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В», оголошеного 06 серпня 2021 року

10 вересня 2021, 12:43

Відповідно до наказу від 06 серпня 2021 року  № 27/229/21-од Ніжинський міськрайонний суд Чернігівської області оголошував конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» Ніжинського міськрайонного суду Чернігівської області: секретаря судового засідання (безстроково) та  секретаря суду (безстроково).

 З документами для участі у оголошеному конкурсі на посаду секретаря судового засідання звернувся один  кандидат, на посаду секретаря суду заяв не надходило.

 За даними всіх етапів конкурсу, з врахованням пропозиції конкурсної комісії Ніжинського міськрайонного суду Чернігівської області щодо кандидатур та інформації щодо відсутності кандидатур за результатами проведених співбесід, було визначено результати.

 Так, переможцем конкурсу на зайняття посади державної служби  категорії «В» - секретаря судового засідання Ніжинського міськрайонного суду Чернігівської області  визначено Лазоренко Ліну Юріївну,  загальна кількість набраних нею балів складає 8,8.

  Переможець конкурсу на зайняття посади державної служби «В» - секретаря суду Ніжинського міськрайонного суду Чернігівської області відсутній.